srbija

Vučić: Napredak u istrazi, stvari ozbiljnije nego što se mislilo

Aleksandar Vučić
08.11.2016.
u 09:08

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić izjavio je kako je policija napredovala u istrazi u vezi s oružjem pronađenim u Jajincima i u Novom Beogradu te da su "stvari ozbiljnije nego što se mislilo u prvom trenutku".

"Postoje iskazi pojedinih osoba koje su prošla detektor laži i dala iskaze, a jedna osoba je u pisanoj formi potvrdila različite stvari. I tko je koliko novca dobio i na koji način. I to je sve što sam mogao kazati", rekao je Vučić  za RTS.

Rekao je da je one noći kad je pronađeno oružje pronađen i automobil u Novom Beogradu, u kojem su pronađeni dokumenti čovjeka koji je prije nekoliko mjeseci promatrao stan njegovog brata.

Vučić je dodao kako mu je najvažnije da mu obitelj bude zaštićena.

"Ne volim kukati i o tome ne govorim. Na ulici sam odrastao, ne priliči mi da izigravam mangupa pod stare dane, žalim se i glumim heroja. Ne pada mi na pamet", rekao je Vučić.

Osvrćući se na slučaj uhićenja srpskih državljana u Crnoj Gori osumnjičenih za terorizam, rekao je da je Srbija "prešutjela mnoge stvari da se ne bi srušili snovi mnogih u ovoj zemlji".

"Bolje da ne govorim, ali to je čisto kao suza. Svojim očima sam video i svojim ušima sam čuo šta se sprema za Crnu Goru. Govorim o onome što smo mi našli i obavijestili nadležne organe", istaknuo je Vučić, prenio je Tanjug.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije