SOPHY RIDGE

Voditeljica postala hit na društvenim mrežama nakon što je političara u emisiji nazvala se*onjom

Screenshoot
13.03.2024.
u 21:57

On je jedan od posljednjih se*onja u torijevskom takozvanom crvenom zidu koji se urušava - rekla je Sophy Ridge i blago se nasmijala kada je shvatila kako je izgovorila pogrešnu riječ.

Lapsus britanske voditeljice Sophy Ridge postao je viralan, nakon što je voditeljica Sky Newsa Člana britanskog parlamenta Leeja Andersona nazvala se*onjom dok su raspravljali o njegovim idejama za reformu Ujedinjenog Kraljevstva.

Naime, voditeljica je u razgovoru riječ "bricks" ("cigle"), zamijenila s riječi "pricks" ("se*onje"). 

- On je jedan od posljednjih se*onja u torijevskom takozvanom crvenom zidu koji se urušava - rekla je i blago se nasmijala kada je shvatila kako je izgovorila pogrešnu riječ. 

 

 

Naravno, video se odmah proširio društvenim mrežama, a mnogi su uvjereni kako je Ridge namjerno kazala pogrešnu riječ. 
Zanimljivo je da ovo nije prvi put kako je Ridge imala gaf u eteru. Naime, ona, ali i mnogi drugi voditelji, političara Jeremyja Hunta često su slučajno nazivali "piz*om" (na engleskom "cunt").

Inače, Ridge je 2017. godine postala voditeljica vlastite emisije, Sophy Ridge on Sunday. Iste godine je izdala svoju prvu knjigu "The Women Who Shaped Politic"s, publicističko djelo u kojem je raspravljala o doprinosu žena britanskoj politici. Također je počela pisati tjednu kolumnu u tabloidnim novinama Metro.

Godine 2022. pokrenula je "The Take sa Sophy Ridge, 30-minutnu emisiju za rasprave temeljenu na intervjuima koji su objavljeni u tom tjednom izdanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?