otkrivena adresa

Vlasti HR znaju gdje se nalazi Ivica Todorić

Robert Anic/PIXSELL
07.11.2017.
u 10:43

Hrvatska vlada točno zna gdje se nalazi odbjegli vlasnik Agrokora Ivica Todorić, tvrdi tjednik Nacional i dodaje da je službeni Zagreb na dvije visoke razine o tome informirao engleske vlasti kako bi ga locirale.

Do tih informacije, navode, došlo se rekonstruiranjem telefonskih brojeva kojima se služi Ivica Todorić kao i članovi njegove obitelji.

Također, ovaj tjednik piše kako im je izvor blizak Anti Todoriću potvrdio da su se krajem prošloga tjedna našli, otac i sin, Ante i Ivica Todorić, a otkrivaju i njegovu londonsku adresu - Hall Road 48.

Tjednik piše i to kako je engleska premijerka Theresa May ključna osoba koja bi u sljedećih nekoliko dana mogla značajno utjecati na prosuđivanje kredibiliteta vlade premijera Andreja Plenkovića izvan granica Hrvatske, ali i uopće.

Za Todorićem je prošlog tjedna raspisan europski nalog za uhićenje, a kada je objavljen da je on sada najtraženiji na popisu Europolica, istog dana se oglasio vlasnik Agrokora i na svom blogu napisao da hrvatske vlasti cijelo vreme znaju njegovu točnu adresu, ali je premijer Andrej Plenković to na neki način demantirao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?