NEVJEROJATNI PRIZORI

VIDEO Snažno nevrijeme u Sloveniji: Poplavljeno više od 500 objekata, vjetar rušio drveće...

Foto: Facebook
30.09.2021.
u 08:45

Kiša je poplavila više od 500 različitih objekata, uglavnom podrume i stambene prostore, osnovne škole, gimnazije, vrtiće, industrijske objekte, kazalište, skladišta, učeničke domove i sudove

Veliko nevrijeme zahvatilo je Sloveniju,a u kratkom vremenu pala je ogromna količina kiše. Samo u Ljubljani između 8 sati i ponoći zaprimljeno je više od 2700 poziva građana. Kiša je poplavila više od 500 različitih objekata, uglavnom podrume i stambene prostore, osnovne škole, gimnazije, vrtiće, industrijske objekte, kazalište, skladišta, učeničke domove i sudove, piše 24 uhr.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Poplavljena su i parkirališta i podvožnjaci, a nekoliko automobila je zapelo u vodi. Vjetar je rušio i drveće. U Ljubljani je palo 88 litara po četvornom metru.

Video možete pogledati OVDJE

I ljubljansko kazalište nastradalo je u poplavi nakon što je voda počela curiti kroz krov. Gledatelji koji su u u tom trenutku bili u kazalištu su evakuirani. 

- Krov je dotrajao, vode je bilo u potocima. Ovako nešto se nikada nije dogodilo u povijesti kazališta, kazao je glasnogovornik kazališta Jernej Pristov.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije