NAPAD U LONDONU

VIDEO Napadač nije imao šanse: Hrabri građani uzeli stvar u svoje ruke i bacili ga na pod

29.11.2019.
u 18:51

Vidjeli smo jednu osobu s ranom u grudima - rekao je Walsh i dodao da je rana bila na lijevoj strani tijela

Britanska policija ubila je napadača koji je nožem ozljeđivao ljude u Londonu. Prije nego ga je upucala policija, skupina očevidaca srušila ga je na pod te mu oduzela nož.

- Doslovce smo završili radom kada nam je rečeno da nas evakuiraju. Izašli smo iz zgrade i tada su nas odveli - rekao je Howard Walsh, građevinski radnik koji se nalazio blizu mjesta napada, javlja Dail Mail. Rekao je i kako su vidjeli jednog od hrabrih građana koji su savladali napadača.  - Vidjeli smo jednu osobu s ranom u grudima - rekao je Walsh i dodao da je rana bila na lijevoj strani tijela te da mu se činilo kako je osoba dobro nakon što ga je preuzela Hitna pomoć.

I George Robart našao se blizu mjesta incidenta. On je vidio jednu osobu kako se zatrčala prema osumnjičenom te ga srušio na pod iako je na sebi nosio prsluk za koji se kasnije ispostavilo da je lažan. - Ovaj je čovjek hodao s druge strane mosta kada je napad počeo. Protrčao je kroz promet i preskočio središnju ogradu kako bi oborio napadača zajedno s još nekoliko osoba. Pobjegli smo, no čini se kako ga je rulja razoružala. Nevjerojatna hrabrost - napisao je Robart na Twitteru.

Drugi je očevidac napisao kako je vidio ljude koji trče.

- Ličilo je na tučnjavu. Vidio sam čovjeka koji je nosio štap dok je drugi nosio aparat za gašenje požara dok su trčali za osobom s nožem. Zgrabili su ga i bacili na zemlju - napisao je drugi očevidac.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?