MAHNITA POTRAGA

VIDEO Dijelovi zgrade zatrpali spasioca koji je tragao za preživjelima u Turskoj

11.02.2023.
u 15:13

Spasioci neumorno pokušavaju doći do preživjelih iako je prošlo više od 120 sati od potresa koji je pogodio Turski. Član jednog tima ostao je zarobljen pod ruševinama kada je na njih pao dio zgrade dok su pokušavali izvući unesrećene

Član spasilačkog tima ADAK, Batuhan Tugen, završio je zatrpan pod ruševinama kada su na njegov tim pali dijelovi zgrade dok su pokušavali spasiti unesrećene. Video sa mjesta nesreće prikazuje ostatak tima koji je uspio pobjeći prije urušavanja, ali Tugen je ostao zarobljen. Poslije su ga spasili članovi njegova tima i prema izvještajima nije pretrpio teže ozljede.

Spasilački timovi i dalje su mahnito pokušavali doći do bilo koga tko je još živ, iako je kritično razdoblje od 72 sata za pronalaženje preživjelih od potresa u ponedjeljak odavno prošlo. Tako je primjerice, spašena dvomjesečna beba nakon što je 128 sati bila zatrpana ispod ruševina u pokrajini Hatay, javlja turska državna novinska agencija Anadolu.Na društvenim mrežama i televiziji ljudi u pogođenom području molili su za hitnu pomoć, tvrdeći da se glasovi još uvijek čuju u ruševinama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?