NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Vedrana Rudan objavila da se udala za 16 godina mlađeg, pokazala i vjenčano prstenje

Pixsell
22.06.2021.
u 16:53

Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju vjenčanog prstenja uz koji je stavila i poveznicu na svoj blog Rudan.info na kojem je otkrila detalje vjenčanja u Opatiji.

Nekoliko dana nakon što je najavila da se udaje za 16 godina mlađeg partnera  književnica Vedrana Rudan na svom je blogu napisala da se udala.

Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju vjenčanog prstenja uz koji je stavila i poveznicu na svoj blog Rudan.info na kojem piše o detaljima vjenčanja u Opatiji. 

"Pop je došao točno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Doduše, feštu su nam pokvarili je***i* antifašisti koji su nosili vijence na spomenik palim borcima, a limena glazba svirala je Lenjinov marš", napisala je Rudan na blogu. 

Foto: Facebook/TS Auris

Napisala je i kako se ona prije vjenčanja zabavljana na djevojačkoj večeri, dok je njezin odabranik uživao na momačkoj uz striptizetu koju su mu poklonili prijatelji.

"Vratio se k meni u pet ujutro pijan, jedva sam s njega oderala bijele, lanene hlače.Otkrila sam žutu mrlju tamo gdje je bila. Fufa mu je plesala u krilu... Ja sam sa svojim curama bila na djevojačkoj večeri. Jesam li dobila stripera na poklon? Nisam. Je li mi striper svršio na haljinu? Nije. Što bi se dogodilo da sam ja u pet ujutro došla doma pijana s mrljom na haljini? Danas ne bih bila udana žena. Dečki su na te sitnice jako osjetljivi", istaknula je Rudan. 

"Pop nas je pitao je li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da DA. Izašli smo iz crkve. Antifašisti su nestali. Moje cure su na nas bacale latice cvijeća koje su počupale u opatijskom parku. Bacila sam buket.  Blijedoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, za ruku ju je držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Kuma Hela je plakala. Osjećala sam se poput Churchilla. Turistima sam pokazivala V. V kao Vedrana i V kao Viktoria", napisala je književnica. 

Podsjetimo, poznata spisateljica nedavno je mnoge iznenadila objavom da je  njezinom braku s odvjetnikom Ljubišom Drageljevićem došao kraj. U skladnom braku proveli su 30 godina pa je mnoge vijest o razlazu poprilično iznenadila. Nakon što je otkrila zbog čega se odlučila razvesti, najavila je i vjenčanje sa 16 godina mlađim partnerom te je javnost putem društvenih mreža zamolila za privatnost u narednom periodu. Brojni pratitelji i dalje se pitaju je li to sve što Rudan piše proteklih dana na svom blogu istina ili je riječ o dobroj šali. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?