MOŽDA JE GREŠKA PILOTA

Uzrok pada ruskog zrakoplova nisu loši vremenski uvjeti, ni terorizam

dsas
25.12.2016.
u 12:24

U trenutku kada je ruski vojni Tupoljev Tu-154 nestao s radara, iznad Sočija nije bilo vremenskih neprilika, a ruski istražni organi već su odbacili da je bila riječ o terorističkom činu.

“Do pada zrakoplova moglo je doći zbog tehničkog kvara ili neke greške pilota, ali nije riječ o terorizmu”, naglasio je predsjednik Odbora Federalnog Vijeća za obranu i sigurnost Viktor Ozerov, prenosi ruska novinska agencija Sputnjik.“Potpuno isključujem mogućnost terorističkog napada. To je zrakoplov ruskog Ministarstva obrane, zračni prostor Ruske Federacije, tu ne može biti nečeg takvog”, izjavio je Ozerov. “Zrakoplov je nakon polijetanja morao napraviti polukružno okretanje iznad mora, možda je letio u pogrešnom smjeru”.“Prema prvim saznanjima, nestali TU-154 stigao je u Soči sa zračne luke Čkalovski u moskovskoj regiji zbog nadolijevanja goriva. Najvjerojatnije je udario u planinu u okolici Krasnodara”, prenose ruske RIA Novosti. Većinu putnika činili su članovi poznatog Ansambla Aleksandrov, službenog zbora ruske vojske.Osim članova zbora i drugog vojnog osoblja, među putnicima je bilo devet novinara, po tri novinara Zvijezda TV-a, Channel One Russiai NTV-a, navodi se u priopćenju iz službene televizijske mreže ruskog Ministarstva obrane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije