Nevjerojatan preokret

Umirala je od raka, a onda se udala u bolnici i - ozdravila

Sereena Scott
Foto: Profimedia
1/2
04.04.2016.
u 12:15

Liječnici su joj rekli da joj brak neće trajati više od nekoliko dana, no ona se nakon vjenčanja počela čudesno oporavljati

Sereena Scott (32) obnovila je bračne zavjete sa svojim suprugom Robertom (37) nakon što se čudesno opravila od raka. Par se vjenčao dok je Sereena bila u bolničkom krevetu i kada se činilo da će umrijeti. Nakon vjenčanja stanje joj se počelo poboljšavati.

- Presretna sam, pobijedila sam rak iako sam bila blizu smrti, kaže Sereena.

Imala je rak jajnika. Kod liječnika je otišla nakon što je osjetila jaku bol dok je sudjelovala na skupu za istraživanje raka u Velikoj Britaniji u rujnu 2014. godine. Imala je i nadut trbuh i doslovno preko noći povećao joj se broj odjeće koji je nosila.

Sereena je mislila da ju trbuh boli zbog menstruacije, ali su joj liječnici dali strašnu dijagnozu. Rak je bio agresivan, tijelo joj je postalo jako slabo i jako su joj stradala pluća. Prognoze su bile jako loše i Sereena se bojala da se nikada neće vjenčati s Robertom. Ipak, liječnici su im dopustili da se vjenčaju u bolnici 8. listopada 2014.

- Nisam mislila da će vjenčanje biti početak novog poglavlja jer sam mislila da ću umrijeti. Ipak bila sam jako uzbuđena jer ću postati gospođa Scott, kaže Sereena.

Liječnici su joj rekli da joj brak neće trajati više od nekoliko dana, no ona se nakon vjenčanja počela čudesno oporavljati. Kemoterapija je počela djelovati i rak se smanjivao. Smanjio se dovoljno da Sereena može na operaciju.

- Operacija je bila uspješna. Prije nje sam izgledala kao da sam trudna koliko je tumor bio ogroman, kaže Sereena.

Liječnici će je potpuno zdravom proglasiti nakon što rak bude pet godina u remisiji, ali pregledi na koje Sereena ide svakla tri mjeseca pokazuju da se rak nije vratio, piše Mirror.

Bračne zavjete su obnovili u listopadu prošle godine.

- Robert i ja planiramo budućnost i nadam se da ćemo uskoro posvojiti dijete, kaže Sereena, prenosi 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije