SAMOUBOJSTVO?

Ubio se Jeffrey Epstein, američki multimilijunaš optužen za pedofiliju

Reuters/Pixsell
10.08.2019.
u 15:22

Epstein se izjasnio 8. srpnja da nije kriv za seksualnu trgovinu i zavjeru, nakon što je dva dana ranije uhićen. Tužitelji u optužnici navode da je namamio desetke 14-godišnjih djevojčica u svoje luksuzne domove u New Yorku i na Floridi te im plaćao za seksualne usluge

Američki multimilijunaš optužen za pedofiliju Jeffrey Epstein pronađen je mrtav, a čini se da se radi o samoubojstvu, javlja NY Post. Tijelo je pronađeno u zatvorskoj ćeliji u New Yorku u 7.30 sati po lokalnom vremenu. 

Epstein je optužen za spolno napastovanje žena i seksualnu trgovinu, a prošli mjesec pronađen je bez svijesti u ćeliji na Manhattanu s ozljedama vrata, objavili su kasno u srijedu američki mediji pozivajući se na neimenovane izvore. Čuvari su Epsteina našli kako leži na podu ćelije, a neki prenose da mu je lice poplavilo. 

Epstein se izjasnio 8. srpnja da nije kriv za seksualnu trgovinu i zavjeru, nakon što je dva dana ranije uhićen. Tužitelji u optužnici navode da je namamio desetke 14-godišnjih djevojčica u svoje luksuzne domove u New Yorku i na Floridi te im plaćao za seksualne usluge. 

U optužnici stoji da je bivši menadžer hedge fonda dogovarao da djevojke gole izvode "masaže" i druge seksualne radnje te plaćao nekim djevojkama da regrutiraju još djevojaka.

Epstein je ranije poručio da su susreti s navodnim žrtvama bili sporazumni i da je vjerovao da su imale 18 godina.

Optužen je zbog seksualne trgovine i nedoličnog ponašanja koje se događalo od 2002. do 2005. 

Epstein je poznat po druženjima s političarima i kraljevskom obitelji, a prijatelji su mu bili američki predsjednik Donald Trump, bivši predsjednik Bill Clinton, a prema sudskim navodima i britanski princ Andrew. 

Nitko od njih nije spomenut u optužnici.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije