provest će se istraga

U staračkom domu u New Jerseyju pronađeno 17 tijela

17.04.2020.
u 07:07

U staračkom domu u saveznoj američkoj državi New Jersey pronađeno je 17 tijela, još uvijek nije poznato radi li se o osobama umrlim od koronavirusa.

Šef policije Eric Danielson kazao je kako su telefonom primili dojavu, te kako je u staračkom domu Andevor Subucute, u mrtvačnici koja je može primiti četiri, pronađeno 17 tijela, javlja Anadolija.

- Ovo nije samo naše područje, s obzirom da je ovo licencirani starački dom. Odjel za zdravstvo države New Jersey provest će potrebnu istragu. Treba razjasniti pitanja poput načina zbrinjavanja pacijenata, bez obzira jesu li odvedeni u bolnicu ili ne - rekao je Danielson.

Podvukao je kako je neophodno provesti detaljnu istragu, te da istražni timovi trenutno pokušavaju ustanoviti što se u domu događalo u posljednja dva tjedna.

Dodao je također kako još uvijek nije poznato je li uzrok smrti pronađenih osoba eventualno novi tip koronovirsa COVID-19, informacije na tom planu će biti poznate kasnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?