AKCIJA SPAŠAVANJA U TIJEKU

U Miamiju se usred noći urušila zgrada: Poginula jedna osoba, najmanje deset ranjeno

Reuters
24.06.2021.
u 17:20

Prema prvim fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, vidi se kako je dio zgrade potpuno srušen, a na terenu je više od 80 spasilačkih jedinica.

U Miamiju se tijekom noći iz nepoznatog razloga urušio dio zgrade od 12 katova te je u tijeku akcija spašavanja ljudi. Prema dosadašnjim informacijama poginula je jedna osoba, a liječničku pomoć zatražilo je 10 ljudi. 

Prema prvim fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, vidi se kako je dio zgrade potpuno srušen, a na terenu je više od 80 spasilačkih jedinica.  Riječ je o zgradi koja je izgrađena 1981. godine.  Gradonačelnica Miami-Dade Daniella Levine Cava kazala je medijima da se urušilo više od pola stanova zgrade. 

- Pokrenuta je masovna akcija traženja i spašavanja i znamo da ćemo učiniti sve što može kako bi identificirali i spasili one koji su zarobljeni - kazala je.  Navela je kako zgrada ima 12 katova i više od 130 stanova. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?