Manila

U dimu i plamenu nestalo 60 radnika, strahuju da su mrtvi

manila pozar
13.05.2015.
u 15:03

Jedna od radnica koja je izašla van na vrijeme kaže da su uspjeli pobjeći samo oni koji su bili u prizemlju. Zgrada ima tri kata, a ulaz u tvornicu je blokirao gusti dim

Troje radnika je poginulo, a 60 ih je proglašeno nestalo nakon što je u srijedu tvornici gumene obuće pored Manile buknuo požar. Strahuje se da je svih 60 ostalo zarobljeno i preminulo. Jedna od radnica koja je izašla na vrijeme kaže da su uspjeli pobjeći samo oni koji su bili u prizemlju. Zgrada ima tri kata. Vlasti su poručile obiteljima nestalih radnika da ih nastave pokušavati dobiti na mobitel u slučaju da su uspjeli pobjeći i spasiti se. Preživjeli su kazali lokalnim medijima kako svi nisu uspjeli pobjeći jer je gusti dim blokirao ulaz u tvornicu, a još nije poznato je li tvornica imala poseban izlaz za slučaj opasnosti, piše Al Jazeera. Vatrogasci su plamen gasili pet sati. Vjeruje se da je požar izazvala iskra iz varilice koja je došla u kontakt s opasnim kemikalijama blizu ulaza u tvornicu, javlja BBC.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije