Neobičan događaj

Turski predsjednik Erdogan odgovorio nepoznatog muškarca od samoubojstva

sgsd
25.12.2015.
u 14:55

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan uspio je danas nagovoriti muškarca koji je želio izvršiti samoubojstvo skokom s mosta na Bosforu u Istanbulu, da to ne učini, javlja Anadolu Agency (AA)

Kako su priopćili izvori bliski predsjedniku, Erdogan je zaustavio službeno vozilo i odlučio pokušati da odgovori čovjeka od samoubojstva, u čemu je i uspio. Potom su predsjednikovi zaštitari pomogli nepoznatom muškarcu da pređe na sigurbu stranu mosta. Muškarac koji je namjeravao izvršiti samoubojstvo nakon što je odustao od te namjere došao je do vozila u kojem se nalazio predsjednik pripremajući se za polazak te mu zahvalio.Razlozi zbog kojeg se želio ubiti su, kaže, obiteljski problemi. Erdogan je od državnih zvaničnika zatražio da pomognu u rješavanju problema ovog čovjeka, koji je, kako se naknadno saznalo, porijeklom iz Siirta, na jugoistoku Turske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije