Utjecaj na izbore

Trumpov odvjetnik: Nismo bili u dosluhu s Rusima

19.09.2017.
u 21:37

Odvjetnik američkog predsjednika Donalda Trumpa u utorak je odbacio tvrdnje da su on ili Trump bili u dosluhu s Rusijom kako bi utjecali na prošlogodišnje izbore, te je istaknuo da su te optužbe namijenjene kako bi se diskreditiralo Trumpovo vodstvo.

‘Nedvosmisleno tvrdi da nisam bio nikako povezan s bilo kakvom ruskom ulogom u našem izbornom procesu’, priopćio je Michael Cohen uoči dogovorenog sastanka s istražiteljima obavještajnog odbora Senata koji je na kraju odgođen, prenosi Tportal.hr. 

‘Uzimajući u obzir moju bliskost predsjedniku SAD-a dok je bio kandidat, dopustite mi da kažem i da nisam nikad svjedočio ičemu – niti tragu nečega – što pokazuje njegovo sudjelovanje u ruskom miješanju u izbore ili dosluh s Rusijom’, dodao je Cohen.

Cohen i njegov odvjetnik Stephen Ryan su nakon objave priopćenja otišli na Capitol Hill gdje su iza zatvorenih vrata trebali odgovarati na pitanja spomenutog odbora, no susret je odgođen iz nepoznatog razloga. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije