Objava kandidature

Trump prikupio gotovo 25 milijuna dolara u par sati, demokrati puno manje

20.06.2019.
u 10:04

Američki predsjednik Donald Trump prikupio je gotovo 25 milijuna dolara donacija u prvih nekoliko sati nakon objave kandidature za drugi predsjednički mandat, značajno nadmašivši protivnike iz Demokratske stranke.

Trump je u utorak na Floridi objavio da kreće u predizbornu kampanju za novi mandat.

Među demokratima bivši američki potpredsjednik Joe Biden prikupio je nešto više od šest milijuna dolara u prva 24 sata nakon objave kandidature, a i senator Bernie Sanders prikupio je gotovo šest milijuna dolara u istom razdoblju.New York Times je izvijestio da je Biden dosad prikupio gotovo 20 milijuna dolara od početka kampanje u travnju.

Izbori se održavaju u studenome 2020. godine

Ključne riječi

Komentara 1

PP
ppp
12:03 20.06.2019.

Zašto ne objavite podatak tko su donatori predsjedniku Trumpu? Možda nije poželjno upoznat javnost s tim podatkom jer Vojno-industrijski kompleks ne želi da se zna za koje ciljeve i interese su spremni platiti i puno više... Rat- prodaja oružja- ogromnaa zarada pojedincima dok običan čovjek vodi njihov rat!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?