ISPOVIJEST LJUBAVNICE

Trump me odveo u Melanijinu sobu, osjećala sam krivnju

Foto: Instagram
1/2
23.03.2018.
u 19:52

Karen McDougal u intervju za CNN ispričala je detalje romanse s Donaldom Trumpom koju su imali 2006. godine i koja se odvijala u vrijeme kad je s Melanijom dobio sina Barrona.

Bivša Playboy zečica Karen McDougal tvrdi kako je bila u ljubavnoj i seksualnoj vezi s Donaldom Trumpom. U ekskluzivnom intervju za CNN otkrila je detalje njihovog odnosa koji su započeli 2006. godine. 

Otkrila je kako su seks bez zaštite imali već pri prvom susretu, a ona je nakon toga u suzama otišla kući  jer joj je Trump nakon seksa ponudio novac. 

- Rekla sam mu kako ja nisam jedna od takvih djevojaka i kako me je jako povrijedio, a on mi je na to odgovorio kako sam ja zbilja posebna - rekla je 46-godišnja Karen u televizijskom intervju. 

I dok Bijela kuća negira ovu aferu Karen tvrdi kako ju je Trump jednom prilikom odveo i u svoj stan u Trump Toweru gdje je živio sa suprugom Melanijom i pokazao joj je njihove odvojene spavaće sobe.

- Jedva sam čekala da napustim taj stan, osjećala sam nelagodu dok sam hodala sobom žene koja mu je nedavno rodila dijete. Znala sam da radim nešto loše,  a kad sam ušla u njihov dom osjećala sam nelagodu.

McDougal je izrazila žaljenje zbog te afere i kaže da osjeća krivnju i iako je sve to osjećaje imala i kad je počela aferu s Trumpom ipak nije prekinula s njim već su nastavili svoju romansu sljedećih deset mjeseci, a Trump joj je poklonio i stan u New Yorku.

- Žao mi je zbog toga, osjećam krivnju i žao mi je - rekla je u intervju i dodala: - Ali u to vrijeme bila sam drukčija djevojka, htjela sam zabavu. Bila sam  jedna od Playboy zečica. Nas dvoje smo imali stvarnu vezu i ti osjećaji su bili stvarni. Trumpa opisuje kao šarmantnog i karizmatičnog, a bila je česta gošća Trumpovih privatnih zabava i upoznala je njegovu djecu. 

- Nisam tada znala da je imao veze i s drugim ženama, bila sam uvjerena kako sam ja jedina. - kaže Karen. Tvrdi kako je imala više telefonskih brojeva Donalda Trumpa i da joj je uvijek bio dostupan te da nema puno dokazan o njihovoj vezi jer je Trump sve plaćao gotovinom i nije htio ostaviti pisane tragove o njihovoj vezi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?