zbog pandemije

Trump bi mogao izmijeniti lokaciju republikanske konvencije

trump
CARLOS BARRIA/REUTERS/PIXSELL
25.05.2020.
u 21:59

Trump je na Twitteru napisao da će stranka naći drugo mjesto za nacionalnu konvenciju ako demokratski guverner Roy Cooper odmah ne odgovori na pitanje "hoće li se omogućiti da prostor bude u potpunosti popunjen".

Američki predsjednik Donald Trump upozorio je u ponedjeljak da bi mogao premjestiti kolovošku republikansku nacionalnu konvenciju iz Sjeverne Karoline ako će taj događaj biti podložan restrikcijama vezanim uz koronavirus.

Pandemija bolesti covid-19 natjerala je Trumpa i njegovog najizglednijeg protivnika demokrata Joea Bidena da zaustave predizborne skupove.

Neki su izrazili zabrinutost da bi velike formalne konvencije s puno delegata mogle predstavljati sigurnosni problem zbog veće mogućnosti širenja zaraze, prenosi Hina. 

No Trump je na Twitteru napisao da će stranka naći drugo mjesto za nacionalnu konvenciju ako demokratski guverner Roy Cooper odmah ne odgovori na pitanje "hoće li se omogućiti da prostor bude u potpunosti popunjen".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?