šokantno

Tri sata nakon što su pokopali živo dijete, jedan čovjek začuo plač iz zemlje i spasio ga!

Profimedia
02.01.2022.
u 20:06

Njezin plač me doveo do mjesta gdje je bila zakopana. Brzo sam iskopao zemlju i pronašao je živu - kaže Kumar.

Stanovnici Shajahan Pura na sjeveru Indije čuli su tijekom večeri krike djeteta. U tom trenutku temperatura je već bila pala na tri stupnja. Brzo su je otkopali i odveli u bolnicu u kojoj je njeno stanje stabilizirano.

U hladnoj zemlji je provela oko tri sata. Dharmendra Kumar je slučajno prvi čuo bebin plač, piše Srbija danas.

- Prolazio sam blizu ribnjaka oko pola sedam naveče kada sam čuo bebu kako plače. Njezin plač me doveo do mjesta gdje je bila zakopana. Brzo sam iskopao zemlju i pronašao je živu - kaže Kumar.

Dijete je odveo u obližnju bolnicu i obavijestio policiju.

- To je tako okrutno djelo. Ne mogu vjerovati da netko može ostaviti bebu na ovako hladnom vremenu – dodaje Kumar.

Policijska istraga je otkrila da su otac (30) i majka (28) pokopali svoje trećerođeno dijete zajedno s dva rođaka i to po nalogu lokalnog šamana koji je tvrdio da je beba zaposjednuta zlim duhovima?! Policija je priopćila da su pored oca uhićeni tetka i tetaka i šaman dok se majka nalazi u bijegu. 

- Bebu je pokopala tetka nakon što su je roditelji djeteta zamolili da to učini. Na ovaj korak su se odlučili na nagovor tantrika koji je tvrdio da je djevojčica opsjednuta i da njeno prisustvo u kući može svima uništiti život - priopćila je policija.

Tantrik je praktikant tantre koja je još jedna grana hinduističkih i budističkih sustava vjerovanja. Tantra je širok pojam koji obuhvaća mnoge teorije i tekstove o metodama i praksi vjere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?