PRVO PROVJERI

Tri godine bila razočarana namještajem jer je plave boje, a onda se jedan dan šokirala

GettyImages
19.03.2019.
u 18:34

Jedan dan dok je čistila namještaj ostala je šokirana kada je na namještaju zagrebala po zaštitnoj foliji

Kayleigh Greer (35) dugo je bila razočarana jer je kupila namještaj plave boje. U ljeto 2016. kada je kupila namještaj nije bila zadovoljna jer se boja nije slagala s bojom njezine sobe. 

Tako su ona i suprug Darren razočarano živjeli tri godine ni ne sluteći da će uskoro 35-godišnjakinja otkriti nešto što će sve promijeniti. Jedan dan dok je čistila namještaj ostala je šokirana kada je na namještaju zagrebala po zaštitnoj foliji i otkrila da je namještaj čitavo vrijeme zapravo siv, upravo onakav kakav je željela. 

"Nikada nisam posumnjala da je plava boja zapravo zaštitna folija", kazala je 35-godišnjakinja. Kaže i da se uspaničila kada se folija počela povlačiti. Nakon što ju je skinula brzo je otišla javiti suprugu.  

- Darren je bio dolje s djecom, a ja sam sišla sa zgužvanom folijom u rukama. On je prasnuo u smijeh prije nego je otišao gore vidjeti što se dogodilo - ispričala je, piše The Sun.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?