iznad rijeke Machchhu u Morbi

Tragedija u Indiji: Urušio se viseći most, najmanje 60 poginulih

Twitter
30.10.2022.
u 17:11

Spasioci se trude izvući unesrećene i one koji su zarobljeni u vodi, a s mjesta nesreće dolaze šokantne fotografije preživjelih koji se pokušavaju skloniti s mosta.

Najmanje 60 ljudi poginulo je urušavanja mosta u Indiji, javlja News18 . Oko 500 ljudi nalazilo se na gotovo 100 godina starom visećem mostu iznad rijeke Machchhu u Morbi, Gujaratu kada se urušio u vodu, rekli su svjedoci tragedije, javlja britanski The Sun.

Strahuje se da bi broj poginulih mogao biti i veći  Spasioci se trude izvući unesrećene i one koji su zarobljeni u vodi, a s mjesta nesreće dolaze šokantne fotografije preživjelih koji se pokušavaju skloniti s mosta.

 

 

Predsjednik vlade Gujarat Bhupendra Patel rekao je da nadležne službe prate razvoj situacije.

''Duboko sam ožalošćen zbog tragedije urušavanja visećeg mosta u Morbi'', napisao je na Twitteru. 

''Izražavam svoje duboko saučešće svim obiteljima koji su izgubili svoje voljene'', rekao je Patel te naglasio kako će sve obitelji dobiti naknade. Indijski predsjednik  Droupadi Murmu također se oglasio na Twitteru.

''Moje misli i molitve su uz sve koji su pogođeni ovom tragedijom. Ulažemo napore kako bi pružili pomoć svima'' Most je bio renoviran te se ponovno otvorio prije samo nekoliko dana, izvijestili su tamošnji mediji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije