ubojstvo 13 pacijenata

Talijanska policija uhitila "bolničku ubicu"

uhićenje
31.03.2016.
u 10:48

Žena osumnjičena za ubojstvo 13 pacijenata u toskanskoj bolnici u 2014. i 2015. godini, uhićena je, navodi italijanska policija u priopćenju objavljenom u četvrtak.

Nazvana "bolnička ubica", žena je navodno počinila višestruka ubojstva dok je radila kao medicinska sestra u jedinici intenzivne njege  i na odjelu za anesteziju u bolnici u Piombinu, gradu na toskanskoj obali.

Navodne žrtve medicinske sestre imale su "razna patološka stanja", priopćila je policija, ali nije pružila dodatne detalje. Planirano je da istražitelji održe konferenciju za novinare tijekom dana.

Italijanski karabinjeri uhitili su ženu u srijedu navečer.

To nije prvi put u posljednje vrijeme da su medicinske sestre koje rade u državnim bolnicama optužene da su serijske ubojice.

U ovom je mjesecu sud u Ravenni osudio medicinsku sestru zbog ubojstva pacijenta smrtonosnom injekcijom, kaznivši je doživotnom robijom. Ona je još pod istragom zbog desetak smrtnih slučajeva i uložila je žalbu na presudu, prenosi Reuters.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije