irska

Svećenik snimljen kako na zabavi ušmrkuje kokain

svećenik
29.02.2016.
u 17:09

Svećenik katoličke crkve Stephen Crossan snimljen je kako ušmrkuje kokain na jednoj od proslava u njegovom župskom domu.

Stephen Crossan (37) ušmrkivao je kokain kroz tubu napravljenu od novčanice od 10 funti i to nakon što je prije toga uživao u pivu i viskiju. Na snimku se čuje kako svećenik kaže: "Ne bi trebalo da ovo radim", prije nego što ušmrče bijeli prah sa tanjira.

Kako prenose mediji, on je navodno organizovao proslavu s prijateljima koja je trajala dva dana, a na snimku se vidi da u kući ima i raznih nacističkih suvenira, prenosi Klix.ba

Crossan je priznao kako je uzimao drogu i izjavio kako je to bilo samo jedno večer. "Nemam problema s drogom", rekao je za britanske medije.

On je porekao kako je imao nacističke suvenire te dodao kako on prikuplja "povijesne predmete". Tvrdi kako je patio od depresije zbog čega je bio na bolovanju u vrijeme kada je snimak nastao.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije