Predsjednički izbori u RH

Što pišu mediji u regiji: 'Kolindina slamka spasa - glasovi iz BiH'

05.01.2020.
u 21:08

Blic prenosi izjavu predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića da strategija nije bila pobjednička te da je kampanja bila desnija nego što je u stilu HDZ-a, za što je optužio izborni stožer

Zoran Milanović vodi u drugom krugu predsjedničkih izbora ispred Kolinde Grabar-Kitarović.  Hrvatski izbori izazvali su zanimanje i medija u regiji.

"Čekaju se konačni rezultati, u Milanovićevom štabu slavlje, Kolindina slamka spasa - glasovi iz BiH", naslov je članka na Blicu, što aludira na činjenicu da prve izlazne ankete nisu uključivale rezultate iz inozemstva.

Ovaj portal prenosi izjavu predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića da strategija nije bila pobjednička te da je kampanja bila desnija nego što je u stilu HDZ-a, za što je optužio izborni stožer.

- Izlazne ankete nam ne idu u prilog, razlika je veća no što se realno može dostići. Napravit ćemo analizu kad dobijemo rezultate svih županija - rekao je Jandroković.

Bh. portal Klix.ba piše kako je na "najneizvjesnijim izborima dosad" odlučivalo 3.860.095 birača.

"NOĆ ODLUKE U HRVATSKOJ Glasanje završeno! Rezultati neočekivani!", javlja pak Alo!

"MILANOVIĆ POTUKAO KOLINDU DO NOGU! Objavljene izlazne ankete izbora u Hrvatskoj! MUK U ŠTABU HDZ!", piše Kurir u svom stilu.

Avaz osim glavnog teksta o izborima donosi i reakcije Zorana Milanovića i Milijana Brkića.

Politika piše "Izlazne ankete u Hrvatskoj: Milanović pobjeđuje, Grabar-Kitarović gubi".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije