BRUTALNA SNIMKA

Srpskog policajaca i ženu zvjerski mlatili, pa pucali u njih

snimka
Foto: Screenshot: YouTube/ Telegraf
1/2
27.01.2017.
u 21:43

Boris Jevrosimov i njega žena oko dva sata ujutro su se vraćali od kumova kad je vidio iste osobe kako sjede u autu. Bilo mu je sumnjivo da su se toliko dugo zadržali na istom mjestu...

Dvojica napadača zvjerski su gotovo 40 minuta udarali srpskog policajca i njegovu ženu, piše Telegraf. Osim što su ih pretukli, napadači su i pucali u njih. No, usprkos svemu, i policajac i žena su preživjeli, a napadači su uhićeni. 

Za sada se protiv njih vodi postupak za blaže krivično djelo, odnosno za pokušaj ubojstva, umjesto za pokušaj ubojstva službene osobe. 

Do napada je došlo u noći s utorka na srijedu u Novom Sadu. Boris Jevrosimov i njega žena oko dva sata ujutro su se vraćali od kumova kad je vidio iste osobe kako sjede u autu. Bilo mu je sumnjivo da su se toliko dugo zadržali na istom mjestu. 

Nastavio je hodati sa suprugom, a I.P. i N.Č. su, vidjevši da ih gleda, počeli dovikivati "Šta je bilo? Ima li problema". Nakon toga su izašli iz kola. 

Osim što su pretučeni, Jevrosimovu je propucana šaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?