SASVIM ISKRENO

Spavala je s 10.000 muškaraca i otkrila ovo...

Thinkstcok
15.05.2017.
u 19:14

Počela je kao plesačica, pa striptizeta, a onda se odlučila i na sam seks. Bila joj je primamljiva činjenica da može zaraditi tisuću australskih dolara za jedan sat.

Baš poput mnogih, koji postavljaju pred sebe razne životne izazove, i 39- godišnja Gwyneth Montenegro postavila je sebi jedan. Odlučila je napraviti zaokret u karijeri.Školovana je NLP (neuro-linguistic programming), osobni razvoj i psihoterapiju te je motivacijski govornik. No, gotovo 20 godina svog života provela je u seks- industriji. 

Kao prava katolkinja, čuvala je svoju  nevinost za prvu bračnu noć, počela je svoju nevjerojatnu priču Montenegro. Jedne noći u klubu, netko joj je ubacio drogu u piće i silovao ju. Ona se te traume baš i ne sjeća najbolje, no to ju je toliko obilježilo da je izgubila samopouzdanje, pala je u depresiju i smatrala da nije vrijedna. To ju je gurnulo u seks- industriju u koju je ušla s 19 godina.  Počela je kao plesačica, pa striptizeta, a onda se odlučila i na sam seks. Bila joj je primamljiva činjenica da može zaraditi tisuću australskih dolara za jedan sat. Tada je imala 21 godinu i vjerovala je da može prestati s tim nakon svakog idućeg klijenta. No, nije. Spavala je s više od 10 tisuća muškaraca kojima je naplaćivala između 500 i tisuću australskih dolara, te je u tome ostala punih 12 godina. 

Napisala je knjigu naslova " 10.000 man and counting..", a otkrila je što je tijekom tog svog iskustva naučila upravo o muškarcima... - Muškarci pretežito nisu grubi tijekom seksa, tek mali broj klijenata je htio eksperimentirati i tražio da se "pomaknu gramice..." - Mnogi od njih htjeli su razgovarati s njom, ispovjediti se, otkriti svoje osjećaje..Tražili su prijatelja ili su htjeli igrati neke igre umjesto seksa. - Mnogi muškarci bili su oženjeni, a htjeli su seks s njom kako bi se opet počeli osjećati kao "muškarci"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije