spašen s ulica

Spasioci pronašli psa kojem rep raste iz glave: Svi ga obožavaju

Foto: Facebook
1/2
14.11.2019.
u 21:19

On je doslovno najčarobnija stvar koju ste ikada vidjeli i jako je sretan. Svi ga žele vidjeti i slikati se s njim - rekla je Rochelle Steffen

Pas kojem drugi rep raste iz glave spašen je s ulica Missourija. Pronašli su ga spasioci iz organizacije Mac's Mission Dog Rescue i dali mu ime Narwhal, jer podsjeća na jednoroga.

Narwhal je posjetio veterinara, a rendgenski snimci su pokazali da je zdrav i da mu rep nije vezan ni za jedan bitan organ.

- On je doslovno najčarobnija stvar koju ste ikada vidjeli i jako je sretan. Svi ga žele vidjeti i slikati se s njim - rekla je Rochelle Steffen, osnivačica spasilačkog centra sa sjedištem u Missouriju, piše 24sata.hr.

Gospođa Steffen je rekla da njen spasilački centar često pomaže 'jadnim' životinjama kojima drugi ne bi pomogli. Rekla je da su imali psa s pet nogu, slijepe i gluhe životinje, ali da nikad ranije nije vidjela ništa poput Narwhala.

- Svi su rekli da izgleda kao rep koji se jednostavno nije razvio u potpunosti - dodala je.

Rochelle je rekla da bi voljela da mu taj rep ne diraju, ali da će ga morati ukloniti ako počne rasti prema unutra ili mu upadati u oči.

- Trenutno ga nećemo dati na usvajanje, pa da nakon nekog vremena taj rep postane problem - kaže.

Zasad je on samo normalno, sretno i zdravo štene kojemu se pridaje puno pozotnosti.

- Kada ga drugi vide žele ga jednostavno oteti iz mog naručja. Zaista je dobro što ga imamo ovakvu rock zvijezdu jer sva ta pažnja pomaže i našim drugim životinjama -zaključila je Steffen, a prenosi Daily Mail.

Ključne riječi
pas

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije