NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Smršavila je 140 kg, a onda uklonila 7 kg kože: Ova 28-godišnjakinja izgleda kao nova osoba

Foto: Instagram
1/4
07.11.2018.
u 15:04

Lexi Reed na Instagramu prati više od milijun ljudi, a svi su mogli vidjeti njezinu transformaciju u kojoj je izgubila više od 140 kilograma

Lexi Reed je Instagram influencerica koja se krije iza imena @fatgirldefup uspjela je skinuti nevjerojatnih 141 kilogram u dvije godine. Cijelo njezino mršavljenje moglo se pratiti na Instagramu, a prije nekoliko dana otišla je i pod nož te je operacijom uklonila čak sedam kilograma kože s bedara, stražnjice i i trbuha.  

Proces uklanjanja kože trajao je devet sati, a ova 28-godišnjakinja rekla je kako operaciji slijedi mirovanje od šest tjedana, nakon kojeg se može vratiti vježbanju. 

- Ova operacija mi je pomalo teško pala jer je to značilo da moram na neko vrijeme prekinuti s onim što volim - poslom, vježbanjem, svakodnevnom rutinom, a neke stvari jednostavno moram staviti na čekanje. Ipak, znam da će se isplatiti, napisala je na Instagramu.  

Mršavljenje je bila njezina novogodišnja odluka koju je donijela u siječnju 2016., a sve je započelo izbacivanjem gaziranih pića, alkohola i brze hrane iz prehrane. Ubrzo je počela s vježbanjem i na kraju je s 220 kg pala na 79 kilograma.  

Lexi kaže kako je danas jako sretna, no od operacije je sve boli više nego što je očekivala, prenosi NY Post - Sve me boli. Nikad prije nisam bila na operaciji i svaki dan plačem po nekoliko puta, napisala je na Instagramu i dodala kako je odlučna u tome da se što prije oporavi. 

Ispod još jedne objave na društvenim mrežama napisala je kako joj je operacija otežala odlazak na wc, kašljanje i kihanje, ali kaže da je stvarno vrijedilo: 

- Posljednjih nekoliko dana samo spavam, ali nakon oporavka sam odlučna u namjeri pružiti svome tijelu brigu kakvu zaslužuje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?