JESU LI OPRAVDANA

Slijede prva uhićenja zbog upletenosti Rusa u američke izbore, Trump bijesan

30.10.2017.
u 10:46

Trump je ustrajan, a uhićenja koja su pod nadzorom glavnog istražitelja Roberta Muellera nazvao je 'lovom na vještice' od strane Demokrata dok se Republikanci 'bore kao nikad do sad'

Američki predsjednik Donald Trump na Twitteru je ponovno pokrenuo lavinu komentara uslijed prvih uhićenja koja se tiču optužbi da je Rusija bila upletena u predsjedničke izbore 2016. godine.

Trump u fokus želi dovesti činjenicu kako je Hillary Clinton, a ne on, taj koji je pomoć tražio od Rusije. 'Ne ponaša se uopće predsjednički' - pljušte komentari na njegovu Twitter paljbu.

No Trump je ustrajan, a uhićenja koja su pod nadzorom glavnog istražitelja Roberta Muellera nazvao je 'lovom na vještice' od strane Demokrata dok se Republikanci 'bore kao nikad do sad'.

- Toliko je krivnje kod demokrata/Clinton, podatci cure posvuda, učinite nešto! - piše Trump.

- Sve te priče o Rusiji sada kad Republikanci pokušavaju progurati poreznu reformu. Je li to slučajnost? Nije! - zaključuje.

Iako bi istraga o upletenosti Rusije u predsjedničke izbore trebala biti tajna, ona baca sjenu na Trumpovu pobjedu, piše The Guardian. Navodno je Hillary Clinton hakirana od strane Rusije što je pomoglo u širenju informacija koje su se pokazala pogubnima za njenu reputaciju, kao i za samu pobjedu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije