Šokirao javnost

Skandalozna izjava: 'Volim novinarke koje lako kleknu...'

Gašić
07.12.2015.
u 10:38

Srbijanski ministar obrane rekao je da "voli novinarke koje lako kleknu" dok je davao izjavu u Trsteniku. Kasnije se ispričao, a reagirao je i srbijanski premijer

Srbijanski ministar obrane Bratislav Gašić šokirao je tamošnju javnost izjavom  da "voli novinarke koje lako kleknu". Spornu izjavu dao je u Trsteniku, piše B92, gdje su na njegovu izjavu čekali novinari - a neki od njih, među njima i dopisnica B92, kleknuli su kako ne bi bili u kadru dok Gašić govori.

Kada je prišao novinarima, Gašić je upitao je li ih glasnogovornik ministarstva obrane držao sve vrijeme vani, a zatim je, vidjevši novinarku koja kleči, dodao: "Što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu".

'Nemam oprvadanja za svoju skandaloznu izjavu'

Nakon što je u medijima objavljena njegova izjava, ministar je uputio pisanu izjavu medijima u kojoj navodi da nema opravdanja za svoju izjavu i "sramno i skandalozno ponašanje", javlja B92.

Vučić: Sramotno ponašanje bez opravdanja

Reagirao je i srbijanski premijer Aleksandar Vučić, koji je naveo da je u pitanjusramotno ponašanje bez opravdanja. Vučić je najavio i "preispitivanje odgovornosti".

Video možete pogledati na https://youtu.be/MmtGxFFybZc

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije