62 poginulih

Ruska kozmetičarka snimila je zadnji selfie na kobnom letu...

let
24.03.2016.
u 09:12

Zrakoplov kompanije FlyDubai na liniji Dubai-Rostov na Donu srušio se u subotu ujutro pri drugom pokušaju slijetanja u zračnu luku. U nesreći je poginulo svih 62 putnika i članova posade.

Prema uredu za hitna stanja Rostova, zrakoplov je zaparao krilom tlo i zapalio se. Prema guverneru pokrajine Vasiliju Golubevu , loše vrijeme (snažni udari vjetra) je mogući uzrok nesreće, a Žana Terekohova , savjetnica ruskog ministra prometa, kaže kako bi ulogu mogla igrati i eventualna pogreška pilota te će i istraga biti usredotočena na to da bi se moglo raditi o ljudskoj pogrešci, prenosi 24sata

Objavila posljednju 'fotku' s leta

Anna Sergeeva (25), kozmetičarka iz Rusije, u Dubaiju je živjela i radila šest mjeseci. Na kobnom letu bila je jer je na tjedan dana išla posjetiti majku i 11-godišnjeg brata kojima je pomagala i slala im novac. Njezina prijateljica kaže da se jako veselila povratku kući. Anna je objavila i posljednju fotografiju s leta. Nekoliko sati prije nesreće pozirala je za selfie u avionu i objavila 'fotku', javlja Daily Mail .

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije