BLIZU VOJSKE

Rusi otkrili kamp islamista na granici Turske i Sirije (VIDEO)

militanti
Youtube
04.03.2016.
u 20:46

Kako su objavili Kurdi iz tog dijela, na tom se teritoriju zaista nalazi kamp terorističke organizacije

Novinarka televizije Russia Today posjetila je grad Afrin na sirijsko-turskoj granici, koji je bio odsječen od ostatka Sirije dvije i pol godine. 

Televizijska ekipa tom je prilikom uspjela snimiti kamp militanata Nusra fronta u neposrednoj blizini položaja turske vojske na granici sa Sirijom, kao i kolonu koja se kreće u pravcu sirijskog grada Azaza.

"Vidimo kako se vozila kreću iz Turske u grad Azaz, za kojeg turske vlasti ne žele da ga zauzmu Kurdi. Nedaleko od nas vidimo pozicije Nusra fronta - tamo gdje se vijori njihova zastava", priča novinarka, prenose Novosti.

Kako su objavili Kurdi iz tog dijela, na tom se teritoriju zaista nalazi kamp terorističke organizacije.

"Pored sirijsko-turske granice možemo vidjeti turski grad Kilis, a vrlo blizu nas - na sirijskoj strani granice - malo selo koje, kako kažu Kurdi, kontroliraju militanti Nusra fronta. Kurdi iz sela tvrde da se grupa nalazi pod zaštitom turske vojske", komentirala je novinarka RT-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?