Drama kod Leskovca

Rotvajler napao dvije djevojčice i baku: Ženi otkinuo kožu s ruke i leđa dok je pokušavala obraniti djecu

rotvajler
Ilustracija
27.12.2023.
u 07:18

U selu Velika Biljanica kod Leskovca u Srbiji rotvajler je napao dvije djevojčice i izujedao baku koja je pokušala obraniti ih od podivljalog psa.

Trogodišnja i petogodišnja djevojčica su zadobile ozljede nadlaktice i butine od ujeda psa, dok je baka koja ih je pokušala zaštititi sva izujedana i sa otvorenim ranama, prebačena u bolnicu Leskovac.

Cijeli incident se dogodio nešto iza 14 sati u centru sela Velika Biljanica dok je baka šetala svoju trogodišnju unuku i petogodišnju djevojčicu iz susjedstva.

- Odjednom je na njih nasrnuo rotvajler, i najprije ujeo moju kći za ruku, a potom i mlađu djevojčicu, koja je imala pelene, pa su je one djelomično i spasile. Susjeda, baka, koja ih je šetala i pokušala ih zaštititri, najgore je prošla. Žena je sva izujedana, sa otvorenim ranama, svuda po tijelu. Da nisu prišli drugi susjedi spasiti ih, sigurno bi nekog od njih zaklao - priča za Kurir otac petogodišnje devojčice Miloš Pejić, a koji je cijeli slučaj prijavio policiji.

Kako navodi, za psa ne zna je li vlasnički, i dodaje kako su ga susjhedi jedva uspjeli zatvoriti u jednom napuštenom dvorištu.

- Onda su došli iz ZOO higijene i odvezli ga kombijem - dodaje on.

- Bila sam na poslu kada su mi javili što se desilo. Najviše je stradala moja svekrva. Dijete mi je zadobilo samo ujede po butinama i odmah smo je odveli do Dječjeg dispanzera da primi tetanus. Svekrvi je otkinuta koža na ruci i na leđima kako je pokušala obraniti djecu. Nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru puštena je na kućno liječenje - priča Slađana Marković majka napadnute trogodišnje djevojčice.

Direktor leskovačkog "Komunalca" Vladimir Sinadinović tvrdi kako ovaj pas nije lutalica te kako je boravio prethodnih dana u nekom domaćinstvu u tom selu, prenosi Avaz.

- Prije nego što je pobjegao bio je tamo. Zbrinut je u prihvatilištu u Željkovcu i tu će biti dok iz policije ne dobijemo drugačije upute. Vlasnik će najverojatnije biti procesuiran - naveo je Sinadinović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije