veliko iznenađenje

Rodila na dan vjenčanja: Usred prvog plesa pukao joj vodenjak

02.01.2018.
u 15:30

U jednom trenutku plesala sam s mužem, a u drugom rađala našu kći. Bilo je to veliko iznenađenje, no učinilo je naš dan vjenčanja još posebnijim, kazala je Britanka Dannie Mountford

Gosti na vjenčanju Dannie (19) i Carla Mountforda (18) u West Midlandsu slavili su bez mladenaca nakon što je trudnoj mladenki usred prvog plesa puknuo vodenjak.

Par je nakon samo nekoliko plesnih koraka napustio salu i taksijem na početku slavlja 18. prosinca odjurio u bolnicu kako bi pred jutro idućeg dana dočekao rođenje djevojčice Jasmine, prenosi 24sata.hr. 

- U jednom trenutku plesala sam s mužem, a u drugom rađala našu kći. Bilo je to veliko iznenađenje, no učinilo je naš dan vjenčanja još posebnijim. Dok smo plesali osjetila sam kako mi nešto curi niz nogu. U vjenčanici sam bila sve dok me nisu odveli u bolničku salu. Cijela je bila natopljena plodnom vodom - priča za Mirror mlada majka. 

Svadbeno slavlje Dannie i Carl napustili su oko 22.30 sati, no gosti su ostali častiti se bez njih. 

- Nismo uspjeli ni zarezati svadbenu tortu. Jasmine je dobro i ona je definitivno najljepši svadbeni dar koji smo dobili - kazala je Dannie koja nekoliko dana nakon poroda s prinovom puštena kući.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije