OBILAZAK SJEDIŠTA

Rimac pokazao prototipe superautomobila: Većina njih će se uskoro uništiti

Foto: screenshot/Facebook
1/3
29.03.2021.
u 18:21

Nakon dugogodišnjeg razvoja, C_Two će se uskoro serijski proizvoditi

Mate Rimac snimio je danas kratki obilazak pogona u Svetoj Nedelji. Pokazao je nekoliko prototipa električnih superautomobila koji će se uglavnom koristiti za razna testiranja, primjerice izdržljivosti i otpornosti na udar.

- Danas sam vidio gomilu automobila u kompaniji pa sam pomislio da bi ih bilo fora podijeliti. Oprostite zbog nereda, ali potpuno smo prerasli naše sjedište pa je vrlo neuredno dok se ne preselimo na novu lokaciju, poručio je Rimac te naveo kako će se većina prikazanih prototipa uskoro uništiti.

Nakon dugogodišnjeg razvoja, superautomobil C_Two će se uskoro serijski proizvoditi. Imat će najveću brzinu od 412 km/h, ubrzanje do 100 km/h za manje od dvije sekunde, do 300 km/h za 11.4 sekunde.

Za serijsku proizvodnju automobila, Rimac je otvorio tvornicu u Velikom Trgovišću koja se prostire na više od 5000 metara kvadratnih. 

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?