od srčanog udara

Putnik (33) preminuo od na letu, s njim je bila i trudna supruga

18.04.2024.
u 21:23

Na letu Ryanaira iznad Italije preminuo 33-godišnji dok je njegova trudna supruga sjedila u drugom redu sjedala u stražnjem dijelu zrakoplova. Kako javljaju talijanski mediji, muškarac je preminuo od srčanog udara.

Nakon što mu je pozlilo na letu iz Torina za Lamezia Terme jučer ujutro, dvojica putnika obučenih za pružanje liječničke pomoći pokušali su ga spasiti, a osoblje aviona bilo je prisiljeno uskočiti s defibrilatorom, piše LaStampa. Avion je sletio natrag u Torino 30 minuta od polijetanja i u njega su uletjeli liječnici, no muškarca su na mjestu  mrtvim, prenosi Index.

Njegova je supruga saznala za njegovu smrt tek nakon što se zrakoplov vratio u Torino, jer je sjedila daleko od njega u stražnjem dijelu. Lokalni mediji prenose da je u stanju šoka odvedena u obližnju bolnicu Ciriè.

Nakon što se dogodila tragedija, pojavile su se tvrdnje o kašnjenju spasilačkih timova u zračnoj luci. Međutim, te tvrdnje su demantirane, a lokalna zdravstvena uprava tvrdi da su bili spremni pružiti pomoć odmah nakon slijetanja zrakoplova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije