Jedva ga spasili

Pukao mu penis usred seksa - do bolnice je postao posve crn

seks
Dreamstime
16.05.2016.
u 17:45

Do dolaska u bolnicu 32-godišnjem muškarcu penis je posve pocrnio, iz njega je kapala krv, a bolovi su bili nepodnošljivi

Bili su to najgori trenuci u životu 32- godišnjeg muškarca iz Indije. Trenuci koji su trebali biti savršeno ugodni, pretvorili su se u nepodnišljivo bolne i zastrašujuće. Tijekom vrlo žestokog seksa čuo je zvuk lomljenja i osjetio stravičnu bol u međunožju. Potekla je i krv. Panično je odjurio u bolnicu u New Delhiju, a do dolaska pred liječnike penis mu je posve pocrnio i bio nagnut na jednu stranu. 

Liječnici su najprije napravili ultrazvuk i zaključili kako mu je spolovilo na neki način slomljeno. Naime, penis nema kost koja bi mogla puknuti, ali ima spužvasti sloj koji se može nagnječiti ili potrgati. Inače, upravo zahvaljujući tom sloju dolazi do erekcije jer kod uzbuđenja velika količina krvi dolazi u penis i on nabubri. Kod ovog nesretnika bila je rastrgana desna strana tog sloja, penis je bio naotečen i pun krvi. Višak krvi su ispustili tijekom operacije i polako se sve vratilo u normalu, prenosi 24sata.hr.

Stručnjaci kažu da se, osim tijekom žustrog seksa, lom penisa može dogoditi i kod masturbiranja. Ponekad se muškarci potpuno oporave i nemaju nikakvih posljedica, ali zna se dogoditi i da dođe do erektilne disfunkcije jer je tkivo unutar spolovila ostalo oštećeno i krve ne prolazi normalno.

Od 1924. godine u svijetu je zabilježeno oko 1600 ovakvih slučajeva. Polovica njih dogodila se tijekom seksa, a najriskantnija poza pokazala se ona kad je žena na muškarcu - bila je odgovorna za oko 50 posto takvih ozljeda. Nešto manje opasan tzv. "doggy style" položaj, odnosno kad je žena na koljenima i rukama, a muškarac iza nje - ta poza kriva je za 29 posto lomova. Najsigurniji je misionarski položaj u kojima je ozljeda penisa najmanje, piše Daily Mail.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije