hrvatska

Profesor napao dvojicu učenika u srednjoj školi?

ilustracija
05.12.2018.
u 13:27

U jednoj srednjoj školi u Međimurju u utorak poslijepodne profesor se navodno sukobio s dvojicom 16-godišnjih učenika. I u školi i u policiji rekli su da ispituju što se točno dogodilo, piše emedjimurje.

Kako doznaju, dvojica su učenika u utorak za vrijeme nastave glasno razgovarali i smijali se te ih je profesor odlučio izbaciti sa sata zbog ometanja nastave. No, situacija je tada eskalirala, profesor je navodno jednog učenika, dok je izlazio iz učionice,  gurnuo, uhvatio za vrat i udario po glavi.

Drugog učenika je, tvrde svjedoci, odveo u svoj kabinet gdje je navodno vikao na njega, vrijeđao ga i ošamario.  

Njihovi školski kolege u međuvremenu su od straha zvali policiju koja je ubrzo i stigla u školu te razgovarala s učenicima i profesorom. 
Potvrdili su to i u policiji navodeći da su u utorak poslijepodne dobili anonimnu prijavu građana vezano uz taj slučaj te da provjeravaju navode iz te prijave.  

Istaknuli su i da su o slučaju obavijestili ravnatelja i školsku psihologinju.  

Ravnatelj škole rekao je da još uvijek sve istražuju, piše emeđimurje.

Kako 24sata doznaju iz Ministarstva znanosti i obrazovanja, nakon što je saznala za slučaj ministrica je zatražila očitovanje dvije Agencije te interni izvještaj u Ministarstvu o pokrenutim procedurama vezano za navedeni slučaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije