NEUGODNA SITUACIJA

Preko Facebooka otkrila tajnu koju su njezin otac i ujna skrivali 20 godina

Getty Images
22.10.2019.
u 18:46

Djevojka se na Redditu požalila kako su ona i sestrična otkrile aferu svojih roditelja...

Otkriti nečiji preljub nikada nije lako, a pogotovo kada je riječ o vama bliskoj osobi. Jedna djevojka na Redditu je tako otkrila kako je saznala da njezin otac vara majku s njezinom ujnom, odnosno suprugom majčinog brata i to više od 20 godina.

Sve je zapravo otkrila njezina sestrična koja je pročitala poruke koje su preljubnici izmjenjivali na Facebooku. Odmah je nazvala svoju sestričnu i rekla joj što je otkrila, a ova joj je kazala kako obavezno mora fotografirati cijelu njihovu prepisku kako bi kasnije imale dokaz. Potom je nazvala svoju ujnu i rekla joj što su saznale, no ova je to odmah demantirala. Rekla joj je kako je riječ samo o zafrkanciji preko interneta te da ništa od toga nije istina.

– Otišla sam na prvi vlak i došla kod sestrične te smo cijeli dan čitale njihovu prepisku. Dale smo ujni tjedan dana da prizna da ima aferu s mojim ocem prije nego što same pokažemo njihovu prepisku mojoj majci i ujaku – ispričala je djevojka.

– Činjenica da je to moj otac učinio nije me iznenadila, no znam da je slomilo srce moje nećakinje, a i moja majka će biti slomljena jer imam devetogodišnju sestru zbog koje će sigurno htjeti ostati u braku – dodala je.

Korisnike Reddita pitala je za savjet, a svi su joj odgovorili kako majci mora priznati što je saznala. Nekoliko dana kasnije djevojka je otkrila kako je rekla majci istinu i ona se sada želi rastati. – Sr... se polako stišava iako smo i dalje optužene da smo ih razotkrile – rekla je razočarana kći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije