Naslovnica Svijet

Pozvala je sina i snahu na božićnu večeru, ali uz ovaj uvjet

Njegova supruga na društvenoj je mreži zatražila mišljenje ostalih korisnika i iznenadila se kako se većina slaže s potezom njene svekrve
01. prosinca 2018. u 18:30 0 komentara 389 prikaza
Foto: Getty Images

Poziv na božićnu večeru može ispuniti srca posebnom ljubavlju onih koji su na nju pozvani, no ne i jednog muškarca kojeg je majka pozvala na obiteljsku večeru uz jedan zahtjev. 

Negova supruga napisala je na forumu Mumsnet kako je nju i njenog supruga njegova majka pozvala za Božić k sebi da zajedno s obitelji provedu večer, no tražila je da svatko plati 17 funti.

Muškarac je iznenađen i razočaran ovakvim postupkom svoje majke i ne želi prisustvovati takvom obiteljskom okupljanju. Ponudio je da donese desert, kako majka ne bi trebala brinuti oko slastica, no smatra da je traženje novca za takvo nešto neprimjereno.

Tvrdi i kako je bit okupljanja obiteljsko druženje i vrijeme s najdražima, no to pada u drugi plan nakon što je majka zatražila 17 funti "po glavi" za božićnu večeru u njenom domu.  

Njegova supruga na društvenoj je mreži zatražila mišljenje ostalih korisnika i iznenadila se kako se većina slaže s potezom njene svekrve, napomenuvši kako je ovo prvi put da se njena svekrva ponijela na ovakav način.  

Neke žene napisale su kako je priprema i organizacija takve večere naporna i iziskuje poprilična materijalna sredstva pa je takav postupak svekrve opravdan visokim troškovima, no druge su se složile s njenim suprugom da je lijepo da svatko donese nešto od jela kako ne bi sav teret pao na njegovu majku, baš kako je sin i predložio.  

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.