pravila i trikovi

Poruka koju je majka ostavila dadilji izazvala oduševljenje na internetu

27.04.2017.
u 10:54

Majka je dadilji poručila da se slobodno prema susjedima ponaša kao prema Jehovinim svjedocima, a djecu neka podoji ako to budu tražili

Čuvanje tuđe djece zna biti teško, pogotovo ako ne poznajete navike te djece. No, uz upute roditelja dadiljanje se može olakšati, a ako su roditelji pritom opušteni i zabavi, čuvanje njihovih mališana može biti pjesma. U takvoj se situaciji zatekla jedna djevojka kojoj je majka djece ostavila 'upute' što treba raditi, a što ne. No, njezina poruka dadilji postala je odmah hit na Twitteru kada je djevojka te iste upute proslijedila svome dečku. Korisnik pod imenom Malik Brazile fotografiju popisa pravila za dadilju odmah je objavio na internetu i izazvao opće oduševljenje.

U 'pravilima' se tako može vidjeti kako majka dadilji savjetuje da 'sačuva svoje dragocjeno vrijeme koje bi potrošila pripremajući djeci zdrave obroke i neka im jednostavno da pizzu i grickalice koje je majka ostavila'.

– Ako susjedi dođu na vrata, slobodno se ponašaj prema njima kao prema Jehovinim svjedocima. Ne posuđuj im jaja, mlijeko, cigarete. Znaju gdje je trgovina. I ne, ne želiš biti i njihova dadilja – napisala je majka. Savjetovala joj je i kako djeci slobodno može dati koliko god želi slatkoga jer ionako uzimaju tablete za spavanje.

– Ako će ti doći neki dečki samo se pobrini da imaju ujaka, tatu, brata, prijatelja kojeg mogu nazvati kasnije – poručila joj je duhovita majka. No, jedna je poruka zbunila dadilju. – Još uvijek doje na zahtjev. Samo pogledaj video na YouTubeu. Nije teško, a ja to neću učiniti – napisala joj je majka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije