STARA 10 GODINA

Pogledao fotografiju svoje zaručnice iz djetinjstva i nije vjerovao što vidi

11.12.2017.
u 07:07

Par se upoznao prošle godine, a uskoro će se i vjenčati

Obiteljska fotografija Verone Koliqi s plaže u Crnoj Gori gdje je bila na ljetovanju sa svojom obitelji prije deset godina bila je jedna od dragih uspomena iz djetinjstva. Nije ni slutila što će se dogoditi kada je upoznala svoga zaručnika Miranda Buzaku. 

Oni su jednom prilikom gledali fotografiju, a njezin zaručnik je uočio dječaka kako pluta na luftiću u moru iza Koliqi i njezine obitelji. "Primijetio je kako dječak ima istu majicu, kratke hlače i pluta na istom luftiću", rekla je Koliqi. Dodala je da su detaljno pročuli fotografiju.

Par nije vjerovao da to može biti istina, ali članovi obitelji Buzaku su potvrdili da su bili tamo kad je fotografija snimljena. Inače par se upoznao prošlog ljeta kad su se susreli na rodnom Kosovu, a godinu dana kasnije su se zaručili, piše Independent. Verona je fotografiju podijelila na Instagramu i time oduševila sve. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije