Fox News tvrdi:

"Pobjednik predsjedničkih izbora u SAD-u je Vladimir Putin"

Vladimir Putin
Reuters/PIXSELL
19.01.2016.
u 17:35

Predsjednički izbori u SAD-u bit će održani tek u studenom, ali, u određenom smislu, pobjednik je već poznat - to je Vladimir Putin, tvrdi Fox News.

Kolumnist Douglas E. Schoen u tekstu pod naslovom "U svijetu kaosa jedini pobjednik je Vladimir Putin" piše o dubokoj krizi u Americi.

On navodi listu američkih neuspjeha - testiranje iranskih raketa i hidrogenske sjevernokorejske bombe, tenzije između Saudijske Arabije i Irana koje će negativno utjecati na odnose Amerike s ovim državama, kao i na stabilnost čitavog Bliskog istoka.

Izjave svih glavnih kandidata za predsjednika SAD dokazuju samo to da Amerika napušta svjetsku scenu.

Takvo ponašanje daje Rusiji mogućnost da stekne veliku prednost i zauzme povoljniju poziciju u svijetu, navodi Fox News.

Kandidati koji pokazuju oštar odnos prema Rusiji nisu posebno popularni među biračima, a zahvaljujući dobro proračunatoj strategiji ruskog predsjednika, ruski interesi izlaze u prvi plan i Rusija ponovno postaje velesila.

"Ne pokušavamo zaustaviti Putina. Naši političari nemaju ozbiljne planove za budućnost", navodi kolumnist.

Sve dok predsjednički kandidati nastupaju onako kako nastupaju, Putinu neće biti važno tko predvodi predsjedničku utrku. On će biti siguran da će sljedeći američki predsjednik pomoći Rusiji da ponovno postane velika država, piše Schoen za Fox News.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije