Sumnjali su na bombu:

Paket ispred kafića u Kopenhagenu

danci
17.02.2015.
u 14:23

Sumnjivi paket pronađen je pred kafićem u Kopenhagenu u kojemu je u subotu za vrijeme tribine o slobodi govora ubijen jedan muškarac, a ranjena trojica policajaca

Sumnjivi paket pronađen je pred kafićem u Kopenhagenu u kojemu je u subotu za vrijeme tribine o slobodi govora ubijen jedan muškarac, a ranjena trojica policajaca, javlja Reuters.
Područje oko kafića je evakuirano, rekla je danska policija za Reuters. Na mjesto događaja stiglo je oko 25 do 30 policajaca sa psima tragačima. Ipak, nakon podrobne provjere, utvrđeno je kako nema eksploziva, a barikade su uklonjene. Podsjetimo, danska policija objavila je prekjučer kako je ubila muškarca koji je počinitelj dvaju atentata u danskoj prijestolnici proteklog vikenda, u kojima su poginule dvije osobe, a pet ih je ranjeno. Smatraju da iza napada stoji isti muškarac. On je nakon napada u kafiću, napao sinagogu, u kojoj je ubio stražara. Iako policija ime napadača nije objavila, mediji navode kako je riječ o Omar Abdel Hamid El-Husseinu, sinu palestinskog imigranta poznatog policiji po neovlaštenoj upotrebi oružja, osudama za napade i članstvu u bandi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?