POGINUO SLAVNI KOŠARKAŠ

Ovo je jezivo: Pogledajte što je Kobeu Bryantu predviđeno još 2012. godine

Pixsell/Reuters
27.01.2020.
u 12:25

"Kobe će poginuti u padu helikoptera", napisao je tviteraš .Noso još u studenom 2012. godine. Ta je poruka sada "iskopana" i širi se društvenim mrežama.

Jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobe Bryant (41) poginuo je jučer u padu helikoptera u Calabasasu, gradu u američkoj saveznoj državi Kalifornija.

Iako se isprva mislilo da je poginulo pet osoba, šerif Alex Vallanueva na konferenciji za medije otkrio je kako je poginulo devet osoba. Pilot i osam putnika. Da tragedija bude još veća, s Bryantom je poginula i njegova 13-godišnja kći Gianna Maria Onore.

Kobe Bryant četvrti je najbolji strijelac u povijesti NBA lige i peterostruki prvak s Los Angeles Lakersima. U travnju 2016. godine odigrao je svoju posljednju NBA utakmicu, a vodstvo Lakersa odlučilo je umiroviti oba broja, 8 i 24, koja je nosio tijekom 20-godišnje karijere.

S američkom reprezentacijom osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, te četiri godine kasnije u Londonu. Karijeru je završio u travnju 2016. godine, a odigrao je 1.346 utakmice i oborio niz rekorda. Sa 33.643 postignuta koša nalazi se na četvrtom mjestu ljestvice svih vremena, a ispred njega su samo Kareem Abdul-Jabbar (38.387), Karl Malone (36.928) i Lebron James (33.655). Upisao je i 7.047 skokova i 6.306 asistencija.

A sada je na Twitteru otkrivena jeziva poruka ljubitelja košarke za kojega se tvrdi da je predivdio smrt slavnog košarkaša.

"Kobe će poginuti u padu helikoptera", napisao je tviteraš .Noso još u studenom 2012. godine. Ta je poruka sada "iskopana" i širi se društvenim mrežama.

Tviteraš je ovu poruku objavio nakon što je Kobe Bryant svom tadašnjem suigraču Steveu Blakeu u šali ponudio da mu posudbi helikopter koji često koristio za prijevoz.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?