PLUTAJUĆI RESORT

Osvanuo neobičan oglas za prodaju hotelske sobe u Dubaiju: Postoji i jedna caka, a cijena je pozamašna

Kempinski Floating Palace/Njuškalo
18.02.2024.
u 20:48

Kupci tako mogu kupiti svoju hotelsku sobu od 68.84 kvadrata i izrazito luksuznog uređenja, no zato postoji i jedna caka

Inovacija čak i za stanovnike Dubaija, ukratko je opis oglasa za prodaju nekretnine koji je prije nekoliko mjeseci osvanuo na Njuškalu. Naime, radi se o ''plutajućem resortu s pet zvjezdica'' koji je smješten ne na obali, već uz nju u Arapskom zaljevu u Dubaiju. Kako su objasnili oglašivači, radi se o odmaralištu koje je ''pola brod i pola hotel'', a nalazi se pokraj luksuznih hotela Four Seasons i Bulgari. 

 

Foto: Kempinski Floating Palace/Njuškalo

 

Kupci tako mogu kupiti svoju hotelsku sobu od 68.84 kvadrata i izrazito luksuznog uređenja, no zato postoji i jedna caka. Oni koji će biti vlasnici te sobe moći će je koristiti zapravo samo 14 dana godišnje bez naknade, dok će se ostatak godine iznajmljivati i tako mu omogućiti prihode. A cijena? Kako se navodi u oglasu, za ovaj luksuz kupci će morati izdvojiti 655.000 eura.

- Zagarantirani povrat na uloženo (ROI) je 8% neto godišnje od vrijednosti sobe na rok od 10 godina. To znači da svaku godinu ostvarujete neto zaradu od ~50.000,00 EUR i tako narednih 10 godina - stoji u oglasu.

 

Legitimnost oglasa može potvrditi i Hrvatska gospodarska komora kao licencirani posrednik, a iz agencije Proagent koja je ga je i objavila garantiraju kako njihovi klijenti ne plaćaju agencijsku proviziju te oni prate kompletan proces od razgleda nekretnine, rezervacije, kupnje do iznajmljivanja. Uz to postoji i garancija na objekt, te ona iznosi 30 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?