NOVI SEKS-SKANDAL

Optužila bivšeg američkog predsjednika da ju je napastovao

NOVI SEKS-SKANDAl
20.10.2016.
u 11:15

Nekadašnja televizijska novinarka optužila je Billa Clintona za seksualno napastovanje 1980. u Arkansasu, dok je bio guverner te američke savezne države, objavio je u srijedu njezinu izjavu u video poruci konzervativni portal Breitbart.com nekoliko sati prije posljednje debate između predsjedničkih kandidata Hillary Clinton i Donalda Trumpa.

Leslie Millwee, koja se tada prezivala Leslie Derrick, optužila je Billa Clintona, kojeg je u to vrijeme intervjuirala oko 20-ak puta, da ju je tri puta napastovao u montaži televizijske postaje za koju je radila.

 

Prema njezinom svjedočenju, bila je “prestravljena i paralizirana”, a kada mu je rekla da prestane samo se smijao. Također je kazala da je Bill Clinton jednom, banuo i u njezindom da bi ju vidio.

“Sigurna sam da nisam jedina žena koja je takvo nešto doživjela od Billa Clintona”, kazala je Millwee.

Ona je za Breitbart.com kazala da je oklijevala o tome govoriti tijekom skandala s Monicom Lewinski 1998. jer je htjela poštedjeti svoju djecu koja su tada bila vrlo mlada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?