TUŽNA PRIČA

Obitelj napustila dječačića jer su mislili da je vještac, spasila ga Dankinja

priča
16.02.2016.
u 21:12

Hopeovo stanje sada je stabilno. Sam uzima hranu i reagira na lijekove koje dobiva, kaže Anja Ringgren Loven

Jedna nigerijska obitelj napustila je svog sinčića zato što su mislili da je vještac, piše Daily Mail. Život mu je spasila Anja Ringgren Loven, Dankinja koja živi u Africi.

Dječak, koji se sada zove Hope (Nadan), pronađen je izgladnjen i pun crva nakon što je osam mjeseci živio od ostataka koje su mu davali prolaznici. Dankinja ga je 31. siječnja pronašla kako nag luta ulicama. Nahranila ga je i dala mu vode pa ga odvela u bolnicu.

– Tisuće djece biva optuženo da su vještice i vidjeli smo mučenje djece, mrtvu djecu i preplašenu djecu – napisala je na Facebooku, gdje je objavila i fotografije dječaka tražeći donacije za liječenje. Anja Ringgren Loven inače je osnivačica organizacije koja pomaže napuštenoj djeci proglašenoj vješticama.

– Hopeovo stanje sada je stabilno. Sam uzima hranu i reagira na lijekove koje dobiva. Danas je imao dovoljno snage da sjedne i nasmiješi nam se. Snažan je to dječačić – napisala je Dankinja.

Hope se igra i s njezinim sinom.

– Ne znam kako da to opišem riječima. To je ono što život čini tako divnim i vrijednim i zato ću pustiti da slike govore za sebe – poručila je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije