OBITELJ JE ZARADILA MILIJUNE: Prodani satovi Michaela Schumachera

15.05.2024.
u 16:22

Satovi velikana Formule 1 Michaela Schumachera prodani su u utorak za oko 4 milijuna švicarskih franaka (4.41 milijun dolara) na aukciji kuće Christie’s u Ženevi. 

Osam satova, uključujući satove Rolexa, F.P. Journe i Audemars Piguet, na prodaju je stavila obitelj Schumachera, koji nije viđen u javnosti otkako je 2013. zadobio tešku ozljedu glave pri padu dok je skijao izvan označenih staza, piše Fenix

F.P. Journeov sat s ugraviranom porukom koji je Schumacheru kao božićni dar poklonio šef njegovog tima Ferrarija Jean Todt prodan je za 1.5 milijuna švicarskih franaka.

Drugi prilagođeni sat, Royal Oak tvrtke Audemars Piguet, prodan je za 415.800 švicarskih franaka, nadmašivši njegovu procjenu od 150.000 do 250.000 franaka.

“Kolekcionari su bili tako sretni što su otkrili ove satove pune povijesti”, rekao je Remi Guillemin, voditelj odjela za satove Christie’s u Europi.

Satovi povezani s 55-godišnjim sedmerostrukim svjetskim prvakom Schumacherom dio su šire zbirke u vlasništvu obitelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije