SAD

Nova teorija zavjere: Hillary je jako bolesna, glumi je dvojnica

Hillary Clinton
14.09.2016.
u 11:51

Nakon što joj je pozlilo na obilježavanju 11. rujna, Clinton su odvezli u kuću njezine kćeri. Teoretičari zavjere tvrde da žena koja je izašla iz kuće Chelsea Clinton nije bila njezina majka već njezina dvojnica

Hillary Clinton ima dvojnicu, tvrde teoretičari zavjere. Hillary je, podsjetimo, pozlilo za vrijeme obilježavanja 11. rujna. Iako je ona kasnije rekla da joj je samo pozlilo, mediji su pisali da se onesvijestila. Odveli su je i nakon što je popila vode i osvježila ju klima, došla je k sebi. Nakon toga je priznala da ima upalu pluća. Oporavlja se, a kampanju bi trebala nastaviti u petak.

Nakon što joj je pozlilo na obilježavanju 11. rujna, Clinton su odvezli u kuću njezine kćeri. Teoretičari zavjere tvrde da žena koja je izašla iz kuće Chelsea Clinton nije bila njezina majka već njezina dvojnica, prenosi 24sata.hr.

To su utvrdili na temelju fotografija. Tvrde da Hillary ima duži kažiprst od prstenjaka.

Osim toga, Hillary je snimljena kako pored restorana grli djevojčicu i fotografira se s njom i misle da je to čudno budući da ima upalu pluća.

Foto: REUTERS TV

- Zašto bi grlila djevojčicu, ako je bolesna, mogla ju je zaraziti - tvrde teoretičari zavjera, piše Daily Mail.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije